Kuin mies öiseen aikaan kadulla.

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

Huomiota hakevat tytöt
katulamppujen alla
vyötärölleen
piilottavat pistoolin
tappavat
ken huoraan kajoaa

sinä laitoit päällesi mustaa
sopii se sinulle paremmin kuin valkoinen
tai ehkä vereen tahrittuna
sinutkin huomattaisiin

nuo nälkäiset ruumiit
ne laulaa
miltä tuntuu kuolla

Rakenna sinä verestäsi
kuolleille linna
sinne kaikki sairaat elämän haluttomat
tulevat ranteitasi viiltämään

kuuletko
kuolleet laulaa
pakene
ne halveksii eläviä

olisimpa elävä
tappaisin sinut

Selite: 
***tonnikeiju ryhtyi missiksi..katson sinua kuin halpaa lihaa***
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. Toinen kappale on paras ehkäpä.
Jotenkin jotkut sanavirheet, kuten "OlisiMpa" häiritsivät, mutta joo, ei jaksa panna pilkkua tänään. Ok, mutta ei erikoinen.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot