tabula rasa.

Runoilija LipStick

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elvytä minut, sillä tiedän ja tunnen sinut paremmin, kuin tunnet itseäsi koskaan<3
 

1.

Aamu nousee,minä en jaksaisi.
Uudelleen ja uudelleen olen yrittänyt ja yrittänyt ja mitä ne sanoo?
Mitä sanovat nuo elottomat fakiirit?Pitääkö minun laulaa oodi niille?

Ikkunan salusiinin takaa kiusaa tuo aurinko.Se saa minut muistamaan elämäni ainoan,niin hiljaisen ja rauhallisen hetken jolloin korvissani humisi."Salto mortale",lausuin.

Aamu ei ole vielä täällä,se tulee vasta huomenna.Sarkastinen aurinko vain lauloi nimeäni ja huusi,"au revoir".

Selite: 
aika torso teksti.mutta saimpahan sanottua sen mitä halusinkin."fuck you and your fucking ideas".
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot