Unohdus II

Runoilija Neiti Utopia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.4.2023 12:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


I wanna find my way
I wanna hold you, gorgeous man
I wanna have my life complete
I wanna know where the stars go to sleep.

 
 

Kuvittelin jo tuon illan kerran
kävin läpi päässä miljoona mahdollisuutta
törmätä kurjaan kohtaloon
ja unohtaa

minä annoin kerran itseni pois
nyt on on jonkun muun vuoro

muttei tänään
eikä silloin kun sinulle sopii

sillä hetkellä haavoittuvuuteni
sinun silmiesi alla
on suurin aseeni
sinun herkkyyttäsi vastaan.

Selite: 
25.11.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot