Vaikeaa

Runoilija Neiti Utopia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.4.2023 12:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


I wanna find my way
I wanna hold you, gorgeous man
I wanna have my life complete
I wanna know where the stars go to sleep.

 
 

Mä haluan parisuhteeseen
mä haluan joka yö kainaloon
mä haluan olla varattu
ja kaikelle vapaa

mä haluan olla sinkku
mä haluan seurustella
mä haluan tapailla
mä haluan olla yksin öitä

mä haluan yhden yön juttuja
mä haluan romanttista hellyyttä
mä haluan kiihkeää panemista
mä haluan olla turvassa

mä haluan olla rauhassa
mä haluan olla suhteessa
mä haluan olla sielunkumppani
mä haluan löytää puolikkaani

mä haluan olla huomion keskipiste
mä haluan vaan juoda tän lonkeron rauhassa
mä haluan kaikkien haluavan mua
mä haluan että ne lakkais tuijottamasta

mä haluan mennä niinku huvittaa
mä haluan tehdä mitä huvittaa
mä haluan panna ketä huvittaa
mä haluan sulta kuitenkin uskollisuutta

mä haluaisin olla onnellinen
mä haluaisin olla tasapainoinen
mä haluaisin rakastua sinuun
mä haluaisin olla kokonainen.

Selite: 
äh, vaikiaa, ei haluaisi sitoutua, ei haluaisi olla yksin, haluaisi olla jonkun kanssa, haluaisi olla vapaa, haluaisi seikkailla, haluaisi seikkailla jonku ihanan kanssa... hooooh.. entiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot