Sinä

Runoilija Neiti Utopia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.4.2023 12:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


I wanna find my way
I wanna hold you, gorgeous man
I wanna have my life complete
I wanna know where the stars go to sleep.

 
 

Minun sisälläni läikkyy Sinä
jokaisessa hetkessä jollain tavalla

Sinun lempeytesi ja lämpösi muuttavat tilan
tuovat minuunkin hiukan
lämpöä ja onnellisuutta.

Kun katson sinua,
näen turvapaikan
ja rakkauden
ja sylin, johon voi aina nukahtaa
sylin,
joka on aina valmiina ottamaan vastaan
suruni ja onneni.

Kun kosketat minua
tunnen olevani olemassa
jollain kauniilla tavalla

Sinun kanssasi tuntuu
ettei millään ole enää merkitystä

- paitsi sinulla ja minulla,
Meillä.

Selite: 
Joskus tuntuu kuin ketään muita ei enää olisikaan. E <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä kovasti! :) Hyvää syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot