Selätysvoitto

Runoilija Neiti Utopia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.4.2023 12:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


I wanna find my way
I wanna hold you, gorgeous man
I wanna have my life complete
I wanna know where the stars go to sleep.

 
 

kokeilin rajojani pitkän harkinnan jälkeen
mutta ne hajosivat alleni
hajosivat kun hiukan kosketin

halusin vältellä pahantekoa
mutta se suorastaan hyökkäsi minuun
ja otti selätysvoiton

koitin puhua ympäripyöreitä
etten paljastuisi
mutta kolmiot vain putoilivat
(homo)
ei minusta ole tällaiseen.

jos olenkin vain sitä mitä olen
niin ei sitä kukaan huomaa.
eikä se haittaa

- todelliselle olisi vain helpompi hävitä.

Selite: 
10.01. 2006
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot