Epäkohdat

Runoilija Catherine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.3.2020
Viimeksi paikalla: 17.9.2021 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1991

 
Mitä tämän jälkeen
päättyykö kaikki taas siihen samaan 
ainaiseen kiitokseen?

Kauniita sanoja tulee suusta ulos
mutta kun oikein mietit mikä onkaan lopputulos
Arvot muka kohdillaan
mutta miten sinua taas näin kohdellaan
Heitetään kentälle ja suojaimia lasketaan
Et voi jättää tekemättäkään,
kun katsot kasvoja ihmisen
 
Media kirjoittaa ja kirjoittaa,
koska se asiat muuttaa
Niin moni asia pielessä on
unohdetaanko taas kaikki kun korona ohi on?
Selite: 
Ainaisia epäkohtia joskus esillä, useimmiten piilossa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti joistakin tavoista jää pysyviä, Koronan jälkeenkin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot