Lintu

Runoilija Catherine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.3.2020
Viimeksi paikalla: 17.9.2021 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1991

 
Sinä olet täällä,
lämpönä kehossani jota aurinko minuun säteilee
Kuulen sinun äänesi
kun seison liian reunalla aivan ääneti
Herätessäni uuteen päivään rintaa puristaa,
olet tyyny johon kietoudun ja se kaiken pelon karistaa
 
Joskus kuitenkin uskoni järkkyy,
mutta kun tulet lintuna parvekkeeni kaiteelle
ja katsot minuun hetken
Usko palaa ja tunnen sisälläni voiman ihmeellisen
suljen silmät ja annan tuulen johdattaa,
En aio luovuttaa sillä tuona hetkenä tiedän
me vielä kohdataan.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa kerrontaa
Kaunis. 
Koskettavaa, kunpa kaikki rakkaat vielä kohtaisivat toisensa <3 
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot