Isoäidille

Runoilija Catherine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.3.2020
Viimeksi paikalla: 17.9.2021 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1991

 
Pieni lapsi itkuisine silmineen
kapinoiva teini kaikenlaisine kujeineen
Mitä ikinä olinkaan ja tänään olen
katsot minuun hyväksyen
Kuinka hauskoja hetkiä meillä onkaan
en edes viitsi niitä alkaa laskemaan
Vuodet vierii, tulee kaikenlaista
iän myötä ei kai voi välttyä vaivoilta
Mikään niistä ei vie sinua pois
sinua kohtaan minulla on ikuinen kunnioitus

Tänään äitienpäivänä yritin soittaa
mutta puhelimessasi ei ole virtaa
Olisin vain halunnut kuulla äänesi
sulkea silmät, olla luonasi
Voi kuinka minä ikävöin
toivon että sulla kaikki hyvin on.




 
 
Selite: 
Rakkaalle isoäidille ❤ pääsisitpä jo kotiin sairaalasta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten riipaisevaa, lukijalle tulee kyyneleet väkisinkin silmiin <3 
Kyyneleitä tuli kirjoittaessakin ja tässä sinun kommenttia lukiessa ❤
Itsekin kaipaan omia mummojani varsinkin äitienpäivän aikaan, toki muutoinkin. Mutta olen itsekin jo iäkäs, mummoni olisivat jo 100 vuotiaita jos vielä olisivat täällä. 
Runossasi on lämmin tunnelma, ihanaa muisteloa ja kaipausta siihen normaaliin elämään ja läheisyyteen jota meistä jokainen varmasti haluaa ja odottaa. 
 
 

Käyttäjän kaikki runot