Typerä sydän

Runoilija Catherine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.3.2020
Viimeksi paikalla: 17.9.2021 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1991

 
Ehkä kaikki tapahtui liian aikaisin,
liian nopeasti
Kaikki mitä silmäni näkivät 
ei sydän vielä ymmärtänyt
Miten voi toinen toista satuttaa
ja kuinka tekojen seuraukset jää ihmiseen
Ne tuntuvat raskaana taakkana rinnassa,
kuuluvat ilkeinä sanoina korvissani kun seison 
peilin edessä itseäni katsoen
Ja pelko vie hyvätkin luotani,
koska opin taas luottamaan toiseen ihmiseen?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luottamus on hyvin tärkeää, sen voi saada vielä takaisin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot