Elämää kotona

Runoilija Catherine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.3.2020
Viimeksi paikalla: 17.9.2021 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1991

 
Tulette taas ovesta sisään,
joku koputtaa joku vain sisään ryntää
Katseenne katsoo alaspäin
jokin pieni laite käsissänne
Sanon hyvät huomenet, mulla kaikki hyvin on,
vaikka jäseniä niin kolottaa
Osaavat kätenne avustavat tämän elämästä painavan kehoni
helposti tuohon pyörätuoliin istumaan
Yritän niin kovasti pysyä vauhdissanne,
mutta niin paljon asuu mieleni sopukoissa ettei tämä kaikki uus
sinne mahdu

Nyt kun kaikki työnne valmis on ja hengähdän,
kuulen äänen täynnä elämää "hei,hei" ja tuo ovi, se jälleen 
kiinni on
Neljä tuntia mä tuttuja seiniä täynnä tauluja katselen ja vain odotan,
olette ainoat joita minulla on



 
Selite: 
Kotona parempi, vai onko?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettaa runosi
Kiitos kommentistasi! 
Kotona pitäisi olla parempi, ainakin näinä tautisina aikoina <3 
Pysäyttävä runo. Hieno.

Liikuttavaa kerrontaa,pidän.

Koti on siellä missä sydän on.

Pysäyttävä runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot