Sydänverellä

Runoilija Wander

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.2.2020
Viimeksi paikalla: 4.3.2020 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.11.1987

Runot ovat minun tapani käsitellä tunteitani ja elämääni. Melankolisena ja hieman rikkinäisenä ihmisenä runoni eivät ole kovin positiivisia, mutta runon luominen on minulle hyvin positiivinen  kokemus.
 
En tee rakkauslaulua
  en runoa onnesta
Teen käpylehmiä pullonkorkeista
  postikorteista helmiä
  kissankarvoista kitaran kielet

En kerro kesästä enkä kaipuusta
  se tekisi syviä uomia
Kerron kivusta ja kaikesta
  kuiskauksista ja kedoista
  sinusta ja minusta

En tee väärin
  suru tekee itselleen kotelon
Minä teen suuria linjoja
  teen halusta haikean
  teen alusta lopun
 
En tee hyväntahtoisia sanoja
  en lohduta sinua
Teen minut uudestaan
  sydänverellä
  tomuksi tähdet
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi tavaton kun kaunis on runosi.
Koskettavaa kerrontaa, sydänverellä syntyy parhaimmat tarinat <3 
Vakuuttavasti runoilet "sydänverellä"!
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wander Paha mieli 1.3.2020 2 Runo
Wander Suru 2 25.2.2020 3 Runo
Wander Suru 1 24.2.2020 2 Runo
Wander Sydänverellä 23.2.2020 3 Runo
Wander Arpia 3 23.2.2020 2 Runo
Wander Sirpleita 22.2.2020 2 Runo
Wander Arpia 2 22.2.2020 2 Runo