Arpia 3

Runoilija Wander

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.2.2020
Viimeksi paikalla: 4.3.2020 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.11.1987

Runot ovat minun tapani käsitellä tunteitani ja elämääni. Melankolisena ja hieman rikkinäisenä ihmisenä runoni eivät ole kovin positiivisia, mutta runon luominen on minulle hyvin positiivinen  kokemus.
 
Arpi kuin kaarnan jälki
tein sen siinä armottomassa uskossa että aika parantaa
Kärsin sen kivun siinä lohduttavassa luulossa että ajan myötä helpottaa
Koin sen tuhat kertaa
  ja tuhat kertaa kovempaa

Lasketaan pettymykset ja leikitän pelastajaa
jos jäljellä onkin vain tämä päivä
onko silloin aikaa joka parantaa
  tai aikaa etsiä pelastajaa

Älä huku suruun kultapieni
vaikka aikaa ei olisikaan
liha on vahvaa ja
toisen jälkeen toinen tulee
Repivät riekaleiksi tietämättömyyden
ja jakavat onnea
  yhdelle vähän
  toiselle vähemmän

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea, kauniisti puhuttelee.
Niinpä, elämässä on paljon kaikenlaisia arpia hoidettavaksi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wander Paha mieli 1.3.2020 2 Runo
Wander Suru 2 25.2.2020 3 Runo
Wander Suru 1 24.2.2020 2 Runo
Wander Sydänverellä 23.2.2020 3 Runo
Wander Arpia 3 23.2.2020 2 Runo
Wander Sirpleita 22.2.2020 2 Runo
Wander Arpia 2 22.2.2020 2 Runo