Arpia 2

Runoilija Wander

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.2.2020
Viimeksi paikalla: 4.3.2020 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.11.1987

Runot ovat minun tapani käsitellä tunteitani ja elämääni. Melankolisena ja hieman rikkinäisenä ihmisenä runoni eivät ole kovin positiivisia, mutta runon luominen on minulle hyvin positiivinen  kokemus.
 
Siinä lukee paikalla mutta ei täällä ole ketään
Minä olen tässä ja odotan
Jos joku ymmärtäisi haavat arpien välissä ja verestävät silmät
Ymmärtäisi pelon ja ottaisi suojaan

Siinä on kaikki maailman tunteet
suru ja tuska, suru ja tuska

Kukaan ei halua tulla näin kylmään kotiin

Tahtoisin muuttua sikiöksi ja uida takaisin kohtuun
Jos syntyisin paremmin voisinko paremmin hengittää
Jos pysyisin samana
kuolisin kätkytkuoleman pitsiseen kehtoon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää pohdintaa, viimeinen rivi saa kyyneleet tulemaan <3
Kauniita sanoja surullisessa muodossa. 

"Kukaan ei halua tulla näin kylmään kotiin" <-- kosketti vahvasti.

Hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Wander Paha mieli 1.3.2020 2 Runo
Wander Suru 2 25.2.2020 3 Runo
Wander Suru 1 24.2.2020 2 Runo
Wander Sydänverellä 23.2.2020 3 Runo
Wander Arpia 3 23.2.2020 2 Runo
Wander Sirpleita 22.2.2020 2 Runo
Wander Arpia 2 22.2.2020 2 Runo