Ohimenevää

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

Hetkiä kuuman nautinnon,
kahdenkeskisiä, intohimoisia.
Pitkällisiä puuhastuksia,
läheisyyden välityksiä.

Kehot tekee työtänsä,
antaa nautinnon.
Saavuttaa myös onnen,
rauhallisuuden.

Mieli kuitenkin on levoton.
Toisaalla tunteet, ajatukset harhailee.
Sydän kylmä, eloton.
Kuka sen lämmittää voisi uudelleen..

Selite: 
Jotain ajatuksen virtaa keskiyön sateisina hetkinä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot