Sinä sait

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

Sinä sait minut itkemään.
Sinä sait minut tuntemaan.
Sinä sait minut pelkäämään.
Sinä sait minut luopumaan.
Sinä sait minut yritämään.
Sinä sait minut elämään.
Sinä sait minut.
Minä petin minut.
Ja samalla menetin sinut...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot