Pikakatsaus..

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

En etsinyt mitään,
törmäsin sinuun.
Sinä osoitit mielenkiintoa,
minä varoin, olin etäinen.

Hiljaa mureni muurit,
tunsin taas lämmön,
välittämisen taidon.

Oli kuin olisin tuntenut jo kauan,
tiesin ajatuksesi, luin riviesi välit.
Tulkitsin eleidesi taustat,
tekojesi perusteet.

Sinä kyllä välitit,
mutta minun piti se aina kiskoa sinusta,
ikäänkuin pakottaa sanomaan miellyttääksesi.

En minä sitä niin halunnut,
pyysin vain rehellisyyttä,
aitoutta, omaa itseäsi, omia tunteitasi.

Tavatessa olin ujo teinipoika taas,
en tiennyt mihin koskea,
mitä sanoa, miten toimia.
Jännitin itseni hiljaiseksi, jäykäksi.

Halusin halata, hiljaa olla lähellä.
Halusin katsella aurinkoa laskevaa,
pitää kädestä kiinni, lämmöllä.

Hiljaa viereesi käpertyä,
kietoa omakseni,
edes yhdeksi yöksi.

Menitkin sivuun,
kauemmas minusta.
Tunsin itseni huonoksi,
riittämättömäksi.

Lupasit että tavataan,
uusiksi otetaan ja paremmin tutustutaan.
Jäin sitä odottamaan,
kaipaamaan, suunnittelemaan.

Silti sisällä tiesin,
ei tule toistumaan,
jokin vika minussa on.
"Mukava seuraa olet, helppo seurassasi olla"

Eri sanoin ihastus ilmaistaan,
"Kiitos ihanasta hetkestä, ikävä jo takaisin"

Alitajunnassa luovutin,
tiesin tunteesi.
En ole se mitä haluat,
en mitä etsit elämääsi.

Silti jatkan eteenpäin,
toiveikkaana, onnellisena.
Juuri Sinä minuun yhteyttä otat,
muiden huomiot sivuun jätät.

....

Selite: 
Jotain sekavaa menneiltä ajoilta.. Ei ole kaikkia tarkoitettu yhteen, mutta elämä jatkuu ja menneistä viisaampana uuteen päivään. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot