Nimetön

Runoilija Shadow The Assassin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I've found my muse.
 

Mun veri on mustaa, ne sanoo. Ne sanoo ettämun veri on mustaa, ja mä tutkin asiaa.

Saksilla.

Saksilla mä kaivan kämmeneni lihasta ja etsin mustaa verta, kuten ne sanoo sen olevan.

Äitee sanoo isän verta paskaksi, vaan kuinkahan on äiteen veren laita, niin?

Miten puhdasta tai kirkasta on maammoni veri, jotta se minua naulatulla laudalla lyö?

Vaan kosto on minun, eikä äitee raukka tiedä kohta hukkuvansa omaan paskaansa.

Selite: 
Phh.. jotain tällaista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä ja tuo ylempi tuo mieleen Caven kun aasintamma näki herran enkelin-kirjan.
Mustaa verta saksia, huoria, mykkä hullu jne.

 

Käyttäjän kaikki runot