Nimetön

Runoilija Shadow The Assassin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I've found my muse.
 

Yö on toive, ajatus, rukous ja haave huomisesta.
Aamu kostea totuus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä, näin se on ! Upeasti olet saanu näin lyhyeen tekstiin juuri sen olennaisimman.

Huikaisevan upea PieniSuuri runo.
Pidin tästä valtavasti.
Juuri näin se menee. :)

(...ja suosikkeihini tallennan...)

 

Käyttäjän kaikki runot