Nimetön

Runoilija Shadow The Assassin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I've found my muse.
 

Makaan keskikaupungin kaduilla,
humalassa, hakattuna, ja perseeseen raiskattuna,
orpona, köyhänä ja rakastettuna.

Makaan keskellä katua,
oman onneni nojassa, rauhassa ja vailla häiriötä,
vain täysi jaffapullo,
yhä sojoittaen, pystyssä,
mun häväistystä, kyllä, pienestä,
PYHÄTÖSTÄ.

Olen se kantajuoppo, se nurkkien vaitonainen vajokki,
kulmien kiivaisa kyylääjä.
Se kelle ei puhuta, ja se,
kuka ei puhu.

Selite: 
Suoraan tuoreena tarjoiltuna, Deliriumista. Pitäkää tai olkaa pitämättä, vit*uako se minua muutenkaan kiinnostaa. Kaikkihan me menetetään jotain, mie nyt vain annoin järkeni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan loistavaa sanataiturointia, kyllä vaan. Ilo oli lukea jotain hieman erilaista, onneksi tuli selailtua =) hienoa hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot