Rakkaudesta.

Runoilija Shadow The Assassin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I've found my muse.
 

Vakoilin taas naapurin huoraa työssä. Asunnossaan. Ikkunasta. Vaikka kiinnihän mä, kuuro ja mykkä jäin. Ja aika pahasti turpaani sain.

Mutta jumalauta, oli se sen arvoista, kyllä varmaan oli!

Tunteista ei ollut tietoakaan kun siinä työn lomassa lyöntejä jaettiin, niin antajalle kuin ottajallekin. Ja voi helvetin herran nimeen sitä Huutoa!

Mutta voi raukkaa, kun mies ei tainnut edes tulla, mutta minä sain sentään turpaani!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja kyllä toimii. Kuten edellinenkin. Toimii ihan mainiosti, mutta jotenkin toivoisin omaperäisempää tekstiä, kun tiedän ehkä miten teikhäläisen sairas mielikuvitus toimii.

Ööö. Ei. Ei näin. Ei toimi. Ollenkaan. Ei mitään hienoa. Sori vaan.

 

Käyttäjän kaikki runot