Nimetön

Runoilija Shadow The Assassin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I've found my muse.
 

Eipä ole kyllä kovin kaksista,
ainakaan runoilija ressulla
näitä riivatun runoja raapustaa,
kun ei kukaan,
eikä kuitenkaan,
niitä lue, saati niistä maksa,
ei edes vaivaa
joten eipä taida minusta
kovin suureksi kynäilijäksi olla.

Selite: 
..tämä nyt ei liity nuihin aiemmiin, tuli vain yhdessä iltahetkessä mieleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

a) Voi elämä sun kanssas. Itsesääli ei oo sun juttus. Sulla on niin järkyttävän iso ego, ettei oo montaa muuta. voi voi taiteilijaparkaa.
b) joku lukee niitä joskus. Minäkin satunnaisin, hyvin epäsäännöllisin väliajoin.
c) perkele. Sun runoistahan maksetaankin. kuole.
d)lopeta ittes sääliminen ja mee vaikka naimisiin...jos et muuta tekemistä keksi.

 

Käyttäjän kaikki runot