Pyyn elämää

Runoilija *Joutsen*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä kirjoita runoa - elä se!
 

Kuusikon kupeessa pyylevä pyy
pyytäjälleen nyt näyttäytyy.
Lähemmäs liitää, pyrähtää viereen
silmänsä etsivät jäävät mieleen.
Arvioi asemansa horjuttajaa
kunnes aistihavainnon saa.
Singahtaapa silloin tiheikön suojaan
petyttyään pahoin viheltävään ruojaan.
Jälleen yhtä kokemusta rikkaampana
jatkaa eloaan – metsän kirjava kana!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot