Isänpäivä

Runoilija SilenCá

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And every breath we drew was Hallelujah."




Vapaa ja yksin


"Ruumis tietää kaiken, mutta oppineen päässä on naula."
 

Ikkunaa vasten
kiipeän
ylös lasia
Jumalaa kohti
kuin käärme -
kuningatar.

Niin kuin
pelastus olisi naulattu
ikkunan yläpuitteeseen.

Iltarukouksia en ole lukenut, mutta
kyllä Taivaan isä tietää
että nimeni on Lilith.
Tämä rujo runo on minusta tullut,
ja osoittaa aivan
liian moneen suuntaan.

Kampaamaton pääni
ei pelkää tuulta.
Taskussani on keskeneräinen elämä
ja suullani huulipuna,
jonka sävyn nimi on Murder.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot