A

Runoilija SilenCá

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And every breath we drew was Hallelujah."




Vapaa ja yksin


"Ruumis tietää kaiken, mutta oppineen päässä on naula."
 

Nojaan tiskipöytään ja katsahdan altaaseen.
Sen pohjalla valkoiset Arabian kahvikupit
lojuvat puolikaaressa kuin hampaat.
Arjen ilkeä irvistys.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti arkea erilaisin kuvin.
Tuokiokuva jonka voi nähdä
ominkin silmin.
Otsikkoa tosin olisin kaivannut,
onhan tämä upea runona. :)

Mainio.

Niinpä. Se arki ei monesti tiskienmuodossa hymyile :)

 

Käyttäjän kaikki runot