Ugly Little Sister

Runoilija SilenCá

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And every breath we drew was Hallelujah."




Vapaa ja yksin


"Ruumis tietää kaiken, mutta oppineen päässä on naula."
 

tulee kotiin yksin eikä koskaan intohimoisena.

ei pärjää orkidealle.

on käsistään kylmä ja nihkeä. Eivät ne ole rakastajan kädet.

nukkuu nykyisin huonosti, sillä hänen vuoteensa on liian pehmeä ja hänen päivänsä liian toistensa kaltaisia.

ei ole tunteeton, mutta tunnoton.

on kuiva ja arkisen harmaa, kaukana häikäisevyydestä, hurmiosta, himosta.

nostaa tenttikirjan eteensä kuin kilven. -- yrittää suojautua sen taakse, että voisi ohittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä jäi Tunne. Joku iso ja toistaiseksi määrittelemätön.

Mutta sen mä sanon, että tenttikirja ei mun mielestä sovi siihen tunteeseen. Järki ja tunteet ehkä paremmin.

Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot