Rukous

Runoilija SilenCá

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And every breath we drew was Hallelujah."




Vapaa ja yksin


"Ruumis tietää kaiken, mutta oppineen päässä on naula."
 

Hyvä Jumala, minä en tahdo sielua. Säästä minut ylösnousemukselta ja ikuiselta elämältä. Ota minulta pois ruumis ja sielu, en ole niitä pyytänyt enkä tahtonut. Eikö sinun tee mielesi peiliin katsoessasi minua kasvoihin tehdä tekemättömäksi kaikkea tekemääsi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herätti paljon pohdintaa tämä. Se on aina hyvä piirre tekstissä.

Joskus tulee mietittyä aivan samaa.

 

Käyttäjän kaikki runot