Haihtumista

Runoilija enkuliini*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmät sulkiessa kipu vain kasvaa. [ suru opettaa vahvimmankin luovuttamaan ]

I'll be up to watch the world around us live and die.

Ihooni teidät tatuoin, jotta olisitte aina mukanani.

Aika ei lopu, vaan keinot hallita sitä.
 

Missä minä olen silloin kun en ole sinun luonasi (olenko minä ollenkaan)
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi. aivan ihana. lyhykäisyydessään niin suuri (ja kiitos arvostelusta)

Ihanan haihtuvaa.

Hieno runo ja syvältä riipaiseva kysymys. Tuttu tunne.

Sulla on nättejä runoja. Hienosti kuvattu asioita :)
pst. kiitän myös kommentista.

Toisen sydämessä, luulisin. Mutten ole varma.

Haihtumista... miten kuvaavaa.
Siltä se joskus todella tuntuu... kun toinen ei ole lähellä.

Hieno PienenSuuri runonen.

Fonttikoon vaihtuminen korostaa runon sanomaa. Hieno ja herkkä runo, kuten muutkin kirjoituksesi mitä olen tässä ehtinyt lukemaan :)

Ihania runoja sulla!!!!

Niin mukavaa kuin se onkin saada muita sanattomaksi, niin onhan se hienoa huomata menneensä itsekin sanattomaksi :) Tavattoman kaunis runo. Jotenkin niin hauras... ja rehellinen.

Kiitos siis kommentistasi ja tämän teoksen luomisesta.

kaunis ja oivaltava runo (: luin muitakin tekstejäsi, pidin todella.

kiitos arvosteluistasi!

Hienoa pohdintaa.
Hauskaa syntymäpäivää.

yksinkertaisen kaunis ja kipeä. ei tahdo irti. koski minuun.

hentoja hienoja ovat runosi. olen vähäsanainen muttei anneta sen häiritä, hiljenin kai näiden johdosta tai tilanteen, molempien.

Tuollasia mietin useasti. Jotenkin sitä tuntee elävänsä vain ja ainoastaan hetkinä, jolloin on sen haluamansa vierellä ja miten helpoks se eläminen sillon muuttuukaan; ei huolia, ei pelkoa huomisesta. Kiitän kauniista sanoistasi runojeni arvosteluissa. Tulin tosi hyvälle mielelle.

hienoa pohdintaa.
varsinkin lopun sulkeissa oleva.

 

Käyttäjän kaikki runot