Nimetön

Runoilija enkuliini*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmät sulkiessa kipu vain kasvaa. [ suru opettaa vahvimmankin luovuttamaan ]

I'll be up to watch the world around us live and die.

Ihooni teidät tatuoin, jotta olisitte aina mukanani.

Aika ei lopu, vaan keinot hallita sitä.
 
Pian liikaa
kipu tätä elämää
turruttaa 

tiedätkö, hiljaa, hiljaa

Ja missä
minä kerron olevani
huomenna,

kun en itsekään tiedä
olenko huomenna ollenkaan 

Huomennako lennän taas

Nytkö liian hiljaa
huutaa tämä sydän 
itselleen
lumipeittoaan 

Enemmän kuin koskaan pitää
suru minua otteessaan 

Nytkö jo liian kovaa
kuiskaa tämä sydän

lumipeittoaan
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot