Päiväunissa

Runoilija enkuliini*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmät sulkiessa kipu vain kasvaa. [ suru opettaa vahvimmankin luovuttamaan ]

I'll be up to watch the world around us live and die.

Ihooni teidät tatuoin, jotta olisitte aina mukanani.

Aika ei lopu, vaan keinot hallita sitä.
 
Ehkä jonain päivänä
astut ovestani 
oikeaan aikaan

Pysäytät (kai ikuisen) vastatuulen
ennen kuin se ehtii
minun huokauksiini saakka

Kuulisit tuskani
sulattaen sen ääriviivat
olemattomiin

Ja antaisit
olemassaolollasi
huomiselle
(täydellisen) merkityksen

Vielä joskus,

surun kestäväksi
kasvaa kai onnikin
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot