Nimetön

Runoilija enkuliini*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmät sulkiessa kipu vain kasvaa. [ suru opettaa vahvimmankin luovuttamaan ]

I'll be up to watch the world around us live and die.

Ihooni teidät tatuoin, jotta olisitte aina mukanani.

Aika ei lopu, vaan keinot hallita sitä.
 
Tiedätkö
miltä tuntuu

särkeä muiden sydämiä

särkeä omansa

etsiessään omaa
tietänsä

Ja hiljalleen 
(lopulta) 
myös
usko

usko mihinkään 
kai katoaa 

Mitä minä kaipaan
(kaipaisitko yhtä kovaa) 

Sano että nämä

kyyneleetkin
loppuvat aikanaan
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo oman tiensä etsijästä.

todella kaunista ja herkkää

Kaunis runo.

Surumielisen koskettava runo.

kaunis.kosketti mua todella

"se mikä ei tapa, vahvistaa", ne sanoo. omaa tietä joutuu etsimään meistä joskus varmasti jokainen eikä elämästä kyynelittä selviä. Pidän runostasi.

Tämän minä lisäsin suosikkeihini, on jotenkin niin koskettava ja kolahtava runo. Kaunis, surullinen ja niin totta.

Tyrmäävän kaunis ja haikea...

Tämä pysäytti, hieno
ja herkkä runo :)
Pidän!!
Ja kiitos Sinulle sanoistasi.

Kaunis runonen. Herätti paljon ajatuksia, koska juuri nyt pystyn samaistumaan tähän ihan täysilla.

 

Käyttäjän kaikki runot