Maankamaralla

Runoilija Tenho

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.1.2013
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 23:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1991

 

Taivaankappaleet
lipuvat toisiaan päin
synnyttäen äärimmäisiä
räjähdyksiä

Maankamaralla
me olemme voimatonna
kaiken pyyhkivän jylinän
kantamattomissa

Pauhun noustessa
en enää tunnista
luontoa, joka on
kuin painajaisista

Metsän eläimet
ovat villiintyneet,
heinäsirkkaparvet
vyöryvät horisontissa

Vaikka lailla jumalten
laatia voin ihmisen,
sytyttää liekin soihtuihin
noihin tummiin mielen saleihin,

en sinua saata pelastaa,
vaikka kuinka sitä tahdonkin
Kuin temppelin esiripun riekaleet,
emme löydä toisiimme

Käsivarteni
eivät enää jaksa
kantaa sinua pois
tältä pahalta

Voimme vain
langeta rukoukseen,
ja uskoa tuhkasta
nousevaan pelastukseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot