Helmi mustan meren

Runoilija Tenho

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.1.2013
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 23:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1991

 

Tuo helmi mustan meren
tahrima on veren
Malja, joka täyttyy,
tihkuu viimein iholle

Tuo helmi mustan meren
tahrima on veren
Niin ajan virta keinuttaa
kapalossaan

Näytä minulle tuuli,
älä, mitä aikaansaa
tuuli, kun paimentaa
viljavainioillaan

Näytä minulle mahti,
mille oras kumartaa,
mille murtuu maatumaan,
ei saata tuleentua

Siihen tuuleen tarttuisin,
suunnan siltä muuttaisin,
puhaltakoot täältä pois,
terveen sadon sois

Siihen jos lankeisin
tulisinko tuuleksi,
tulisinko tuuleksi,
jolle Maan verso taipuisi

Pisarasta kaikki alkaa,
pisaraan kaikki palaa,
palaa viljavainiot,
tuuli kantaa tuhkaa

Helmi mustan meren
tai pelkkä tuhkahippunen,
kasvualusta kaikkeuden,
järjestyksen, kaaoksen

Tuo helmi mustan meren
tahrima on veren
Malja, joka täyttyy,
tihkuu viimein iholle

Tuo helmi mustan meren
tahrima on veren
Sitä liikkeen lait liikuttaa,
laineillaan
puhdistaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot