Villi yö

Runoilija suklaavaahto

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jytinää, tytinää, letkeetä, säikeetä, säpinää.
Varpaat koskettavat lattiaa, kädet välähtävät lanteilla.

Rytmiä; menoa, liikettä, vipinää, rauhallista, rajua, hiljaista ja kovaa.

Silmäniskuja, drinkin kaatoa; päälle tai kurkusta alas. Tanssia, katseita, kuiskauksia.

Sormien kietoutumista toisiin, halauksia, suudelmia.
Erilleen ajautumisia ja yhteen sulautumisia.

Villi yö vie mut pois kontrollista
villi yö siis en paeta voi
villi yö on kuin riemuun kuolemista
villi yö äänet ympärilläin vain soi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot