Tuska

Runoilija suklaavaahto

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen silmäkulmassani jotakin kuumaa ja kosteaa, rinnasta puristaa.

Tuska on helvetinmoista, sitä ei pysty sanoin kuvailemaan. Sä et saa lähteä, sä et voi jättää mua tänne.

Rakastan sua <3

Selite: 
Kissani jäi juuri postiauton alle ja on tällä hetkellä kriittisessä tilassa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ero rakkaasta lemmikistä riipaisee sydäntä.

 

Käyttäjän kaikki runot