Talvirakkaus

Runoilija suklaavaahto

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä saavuit elämääni hiljalleen,
nopeasti näytit minulle, ilon, elämän tunteet
rakkauden.

Olit kaikista kaunein mitä toivoa saattaa,
sinua upeampaa ei täällä olla voi.

Sinä, kaunein lumihiutaleeni.

Selite: 
Ei ole kenellekkään omistettu, tuli vain tälläinen fiilis :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot