runo

Runoilija suklaavaahto

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Básen. Se kaunis muoto ihmisten tarinoiden.
Siir, sinun kauniit sanasi paperilla.
Dzejolitis minun tunteideni ajatuksia kynän varteen.

Wiensz, tunnustuksia elämästä vihkoon.
Gedicht, kertomuksia ensi tapaamisista taivaallisten ihmisten kanssa.

Runo, rakkauden kertoa ruutupaperille tuulen lailla.

Selite: 
itse jotenkin pidin tästä :-o Kaikki sanat joilla, aloitin tämän tekstin, tarkoitti siis runoa. :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin pidin tästä kovasti. Hieno ylistyslaulu runoudelle. Oli hienosti keksitty käyttää eri kielisiä sanoja.

Kiitoos :)

Ooi, aivan mahtava idea tässä runossa!

 

Käyttäjän kaikki runot