Kadonnut ja hajonnut

Runoilija Hexuli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.3.2019
Viimeksi paikalla: 2.7.2023 16:59

Asuinpaikka: Orimattila
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen kadottanut itseni,
piilottanut liian pitkään tunteeni.
Kasvattanut muurin sisääni.

Olen hajonnut palasiksi,
Enkä tiedä voiko minua korjata.

Haluan piiloutua,
Haluan olla kaukana todellisuudesta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä piiloudu, kaikki ratkeaa aikanaan, hyvä runosi!
 

Käyttäjän kaikki runot