Rakkauden kauneus

Runoilija Hexuli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.3.2019
Viimeksi paikalla: 2.7.2023 16:59

Asuinpaikka: Orimattila
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rakkaus on kaunista mutta sen voi kadottaa,
jos ei osaa toista arvostaa.
Rakkaus on pysyvää,
Jos sitä oikein hoitaa ja kohtelee.
Rakastaan pitää kohdella oikein ja kunnioittaa.
Muuten rakkaansa voi menettää.
Kauneus rakkaudessa on tärkeää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniilla sanoilla totuuksia
 

Käyttäjän kaikki runot