Tähti taivaalla

Runoilija hold

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kumpa olisin vain pieni tähti taivaalla.
Mitään ei tarvitsisi ajatella,
olla vaan ja katsella maailmaa.
Kaukaa,
todella kaukaa,
tarpeeksi kaukaa,
seurata tätä julmaa maailmaa,
josta ei selviä
hengissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tältä mustakin monesti tuntuu.
Loppu kolahtaa=) tosi hieno!

Niintä tähtiä olisikin paljon.
...kuolema onkin varmaa.
Mietin runosi tunnelmaa, ehkä ensiksi tuli kylmä olo, sitten mietin, että onneksi jotain kaunistakin löytyy.
Pidän kovin...puhututti ja jäin vieläkin mietteliääksi. Kiitos!

Tältä mustakin monesti tuntuu.
Loppu kolahtaa=) tosi hieno!

Niintä tähtiä olisikin paljon.
...kuolema onkin varmaa.
Mietin runosi tunnelmaa, ehkä ensiksi tuli kylmä olo, sitten mietin, että onneksi jotain kaunistakin löytyy.
Pidän kovin...puhututti ja jäin vieläkin mietteliääksi. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 6.11.2009 0 Runo
hold Nimetön 5.8.2009 0 Runo
hold Nimetön 28.7.2009 1 Runo
hold Nimetön 29.6.2009 1 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 2 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 0 Runo
hold Salaisuus 28.6.2009 6 Runo
hold Tähti taivaalla 28.6.2009 4 Runo