Nimetön

Runoilija hold

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun käskettiin vaieta,
olla hiljaa,
asiasta, joka olisi jo kauan sitten pitänyt kertoa.
Tunteesta, josta olen jo kauan ollut varma.
Mutta en voi kertoa siitä,
en näyttää sitä.

Minun pitäisi unohtaa se,
unohtaa sinut,
mutta en voi.
Olet uneni,
olet elämäni,
olet kaikkeni,
miten sellaisen voisi unohtaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava runo, jonka tunnelma on pistävää ja epätoivoista. hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 6.11.2009 0 Runo
hold Nimetön 5.8.2009 0 Runo
hold Nimetön 28.7.2009 1 Runo
hold Nimetön 29.6.2009 1 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 2 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 0 Runo
hold Salaisuus 28.6.2009 6 Runo
hold Tähti taivaalla 28.6.2009 4 Runo