Nimetön

Runoilija hold

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdoin jotain suurempaa,
tahdoin jotain mahtavampaa,
mutta sitä en saanut.
Sain vain pienen paketin,
jonka sisältöä tutkin
ja mietin mitä sillä tekisin.
En tiennyt tarkkaan,
miten sen käyttäisin.
En tiennyt keneltä sen sain,
mutta sen tiesin,
että sitä ei saisi kadottaa.
Kuitenkin sen kadotin,
enkä tiedä mistä uuden löytäisin.
Sitä menettää ei saa,
muuten kadotat sen kokonaan.
Jos vielä joskus sen löydän uudestaan,
sen ääneen voin lausahtaa...

RAKKAUS.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 6.11.2009 0 Runo
hold Nimetön 5.8.2009 0 Runo
hold Nimetön 28.7.2009 1 Runo
hold Nimetön 29.6.2009 1 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 2 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 0 Runo
hold Salaisuus 28.6.2009 6 Runo
hold Tähti taivaalla 28.6.2009 4 Runo