Nimetön

Runoilija hold

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka voisi kellot seisauttaa?
Niin sanotaan,
mutta sanotaan vaan.
Kukaan ei siihen pysty,
ei nyt, eikä koskaan.
Niin se vaan menee.
Kaikki mitä koet,
koet samanlaisena vain sen yhden ainoan kerran.
Ota siitä hetkestä kaikki irti.
Oli se sitten surullista tai iloista,
katkeruutta tai vihaa.
Nauti joka hetkestä,
koska joka hetki on ainutlaatuinen.

Selite: 
Tämä nyt vaan on tällanen yön pimeinä tunteina syntynyt ajatus..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 26.12.2009 0 Runo
hold Nimetön 6.11.2009 0 Runo
hold Nimetön 5.8.2009 0 Runo
hold Nimetön 28.7.2009 1 Runo
hold Nimetön 29.6.2009 1 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 2 Runo
hold Nimetön 28.6.2009 0 Runo
hold Salaisuus 28.6.2009 6 Runo
hold Tähti taivaalla 28.6.2009 4 Runo