mikä unelma

Runoilija sydänsanoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

heräsin tänään maailmaan joka on täynnä tuntemattomia

täynnä hämmennystä

yksinäisyyttä

miten voin elää tässä unelmassa

jonka takia luovuin kaikesta

mutta en saanutkaan mitään vastineeksi

saavutin unelmani

sainko sen mitä tahdoin

en mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunista

Samaistuin, hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot