Jokaisella meistä on kaksi elämää

Runoilija sydänsanoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokaisella meistä on kaksi elämää

se elämä jota päätämme elää
ja se jota voisimme elää

Jokaisella tiellä on kaksi päätä
ja kumpaakin kohti on mahdoton kulkea yhtä aikaa..

Selite: 
valinnan vaikeus..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot