......

Runoilija sydänsanoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seuraa unelmaas
lennä kauas haaveisiisi

eihän siipirikko lintukaan jäisi paikoilleen talven tultua
vaan se matkaisi etelään
sinne sen sydän halajaa

kulje ne kivikkoiset tiet
ja yli niiden syvien merten
ota ne ratkasevat askelleet joita sydämes kaipaa

sillä eihän siipirikko lintukaan jäisi pakoilleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot