valehtelen

Runoilija sydänsanoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

eihän minulla ole mitään hätää
minulla on kaikki hyvin
sanoin itselleni liian kauan
minulla on kaikki mitä tarvitsen
minä olen onnellinen

opetin itseni uskomaan valheisiini sokeasti
lopulta valehtelin enää vain itselleni
uskoin joka sanan

mitä nyt siis

omat virheeni ovat tuoneet minut tähän
mitta missä olen
en tiedä

olen elänyt itse rakentamassani valheessa
en näe enää mitä oikeasti tapahtuu
voin vain toivoa että olen korkean vuoren huipulla
huipulla jolta alas tullessa ehtii tuntea totuuden lentävän ohi ennenkuin on liian myöhäistä
eikä tunne enää mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot