Hoitoaine

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Jos sä olisit leipä
mä söisin sut reunoilta
ja säästäisin loput.

Sä säilyisit yhtä hyvin
kun lumi,
joka sulaisi pois.

Me tarvittais vaan paikka,
jossa sä säilyisit aina.

Olisit mun laturi,
tuomassa virtaa.
Mun ruumiissa sähkö ja
mä olisin sun hoitoaine.

Mä juoksen sua karkuun, jotta
voit ottaa mun kiinni.
Sä katsot mua silmiin, jotta
katsoisin takaisin.

Sä et koskaan kuule mun
syyttävän sua ja joka asia
on sun syytä.
Etkä koskaan kuule mun
suuttuvan.
Näet sen.
Ja vielä huudan sulle.

Olet hiljaa
ja mitä hiljempaa olet,
mun ruumis huutaa
sun iholle.

Jos sä olisit korjaaja,
korjaisit mun rikkinäisen
mielen.
Muttet ole.
Joten otatko mut tällaisena,
lataisitko mua?
oletko sähkö mun jäsenissä,
leipä, jos tulee nälkä?
ja lumi, joka ei sula
pois?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo:)

Arkiromanttinen runo. Kielikuvasi toimivat näinkin. Aika läheltä kuitenkin liippaa, ettei mene koomiseksi esim. oletko mun leipä...Mutta hyvä kokonaisuus. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot