Nimetön

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Katson sua silmiin ja yritän ymmärtää tänkin hetken tarkoitusta.

Painan sut mun mieleen,
sun tuoksun,
sun katseen.

Ehkä huomenna uskon,
ettet koskaan
lähde.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva

 

Käyttäjän kaikki runot