Pikkuveljet

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Laitan silmät kiinni ja olen teidän kanssa.
Minä painan luomet syvälle, ettei ne aukea.

Minä olen teidän kanssa, niinkuin lupasin.
Pidän sinua kädestä, hymyilen.

Ja vaikket minua nyt näe,
tiedät sen,
olen kanssanne tämän hetken.

Ja huomisen.

Voimme unohtaa menneet.
Voit jättää sen taakse, mikä ei ole nyt tässä.

Olemme aina yhdessä.
Annan teille lohdun, lupauksen ja rakkauden.

Ja kun huominen koittaa.
Jos itken,
itken tämän ajan edestä,
odotuksen täyttymyksestä.

Itken joka kyynelen ikävästä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot